Olympiakos snød Standard Liege i overtiden

Græske Olympiakos mødte Standard Liege i aftenens Champions League-gruppespilsopgør. Parterne så ud til at skulle dele pointene i porten indtil et minut før slutfløjtet, hvor Olympiakos langt inde i overtiden sikrede en 2-1-sejr.

Det var tydeligt at se, hvem der var på hjemmebane her til aften. Olympiakos sad massivt på spillet i første halvleg, mens Standard Liege kun kom rem til et fåtal af chancer.

Derfor var det ganske overraskende, at gæsterne kom først på måltavlen. 37 minutter inde i første halvleg kunne Igor de Camargo med et langskud sende bolden i netmaskerne.

Olympiakos behøvede dog kun seks minutter, før de svarede prompte igen. Konstantinos Mitroglou headede grækerne tilbage i kampen, efter at han modtog bolden fra Luciano Galletti.

Starten af anden halvleg var præget af ufatteligt mange frispark, og det var tydeligt, at ingen af holdene var tilfredse med kun at tage et point med fra opgøret.

Måltavlen viste dog også 1-1, da dommeren lagde tillægsminutter til kampen, og netop disse skulle vise sig at få afgørende betydning. Tre minutter inde i overtiden kunne Ieroklis Stoltidis heade bolden i mål fra en meget tæt afstand, efter et hjørnespark, hvilket blev den sidste aktion, før kampens dommer fløjtede af.

2-1-sejren til Olympiakos sender grækerne op på andenpladsen, hvor de har seks point på kontoen, mens Standard Liege, med kun et point, må nøjes med sidstepladsen.