Djiby Fall i målhumør i fortjent OB-sejr

Der var klasseforskel da Vejle BK og OB tørnede sammen på Vejle Stadion, da OB’erne hurtigt viste sig at være en del bedre, end deres jyske konkurrenter.

Dette afspejlede sig også i det resultatet efter 90 minutters spilletid, hvor der i alt var blevet nettet fire gange, med hele tre til OB’s fordel, mens Vejle kun formåede at få bolden ind bag stregen én gang.

Hjemmeholdet, Vejle, skulle allerede efter 10 minutter, se sig glade for ikke at være bagud. Til den tid var det allerede blevet til et par fine skud, fra blandt andet Hans Henrik Andreasen og Djiby Fall.

Selvom at Vejle langsomt fik kæmpet sig ind i kampen, blev det aldrig rigtig til noget for jyderne, der hele kampen igennem måtte se sig som det svage led.

Det var da også fuldt fortjent at OB, 33 minutter inde i første halvleg, får sat bolden i netmaskerne. Manden bare målet, var OB’s angriber, Djiby Fall, som lige snittede bolden der var blevet slået indover efter et hjørnespark, fra Chris Sørensens fod.

Selvom hjemmeholdets Thomas Røll kort efter fik en stor chance for at udligne, så forblev stillingen 1-0 til fynboerne ved halvleg.

Med fløjtet til anden halvleg, var der lagt op til et par sorte minutter for hjemmeholdet. Først og fremmest var det et boldtab midt på banen, som kostede Vejle endnu en scoring, og igen var det Djiby Fall der var på færde, og nettede dermed for anden gang i kampen.

Blot få minutter efter, var den igen gal for Jimmy Nielsen nede i Vejle-buret, som atter måtte samle bolden ud fra netmaskerne.

Vejles egen spiller, Steffen Kielstrup, var manden bag målet, da han på den mest skamfulde vis, prikkede bolden til OB’ernes dobbelte målscorer Djiby Fall, som i situationen valgte at lægge bolden over til Henrik Hansen, der ganske sikkert sparkede bolden i mål.

Bagud 3-0, og den helt store ydmygelse synes tæt på for Vejle, og på trods af Sladan Peric sene reducering, vil det ikke blive en kamp som nogen Vejle-tilhænger vil huske tilbage på, med glæde i sindet.