Lynscoring af Zlatan sikrede 3 point

Italiensk fodbold

Inter har ikke spillet fantastisk på det seneste, hvor det ikke er blevet til en sejr i de tre seneste kampe. Det fik Zlatan Ibrahimovic lavet om på i dagens udekamp mod Genoa, hvor han scorede allerede efter to minutter.

Genoa har haft en rigtig fin sæson indtil videre, hvor man, især i kraft af Milito, ikke har tabt på hjemmebane i denne sæson. En hjemmebane hvor man blandt andet har slået hold som Milan og Roma. I dag var Inter så på besøg.

Inter startede kampen med hurtigt og aggressivt spil ned mod Genoas mål, og allerede efter 2 minutter viste Zlatan Ibrahimovic, hvorfor han af mange betragtes som en af verdens allerbedste angribere. Genoas back-kæde blev fanget af en lang aflevering som følge af en bolderobring midt på banen. Ibrahimovic behandlede bolden efter fortjeneste, og lobbede den flot over Genoa-målmanden, som intet kunne stille op.

Efter et godt pres af Genoa, som udløste masser af fine chancer til hjemmeholdet, faldt afgørelsen på kampen. Efter 61 minutter slukkede Balotelli Genoas sidste håb om point, med sin scoring til 0-2. Målet vil nok blive diskuteret efterfølgende, da det ikke var helt åbenlyst om den var inde over stregen.

Dermed er Inter 10 point foran Juventus, som i aften møder Torino.