Real Madrids sejrsstime brudt i lokalbrag

Spansk fodbold

Atletico Madrid stoppede storebroderens sejrsstime på 10 kampe ved at hente et flot 1-1-resultat på udebane.

Et fyldt Bernabeu lagde kulissen til en meget underholdende kamp, hvor det lykkedes de undertippede Atletico Madrid at overraske alt og alle ved at bryde Real Madrid-stjernernes sejrsstime. Trods rygter om en Real Madrid-opstilling uden de store stjerner, var det alligevel noget nær stærkeste opstilling, der betrådte det aftenduggede græs. Derved var rammen for en god kamp lagt.

Kampen bølgede frem og tilbage i de første mange minutter, hvor der var lidt løse chancer i begge ender, dog var det store skyts endnu ikke kørt i stilling.

Robben kunne ikke overraskende igen kalde sig kongeklubbens farligste spiller, hvilket han beviste med et godt forsøg i første halvleg. Den største chance lod vente på sig til det 37. minut, hvor Atleticos Agüero sendte en klar advarsel om holdets tilstedeværelse i kampen, da han brændte en friløber mod Iker Casillas.

To minutter senere blev den førnævnte advarsel til en kendsgerning, da Atletico Madrid fangede Real-spillerne på det forkerte ben efter et hjørnespark. Få spilstationer skulle der gå, før Forlan kunne banke bolden i garnet.

I anden halvleg tog Real Madrid handling for konsekvenserne, hvor træner Juande Ramos satte Higuain og Salgado på banen i stedet for Guti og Heinze, og disse indskiftninger gav hurtigt pote.

Higuain fandt med en flot aflevering Huntelaar i en mistænkelig offside-position, og hollænderen bankede sikkert bolden forbi en chanceløs Leo Franco.

Udligningen åbnede kampen med gode chancer i begge ender, og især kunne Forlan se sig snydt som dobbelt målscorer, da stolpen stod i vejen. Derfor måtte begge hold tage til takke med det uafgjorte resultat.

Med aftenens pointdeling kan Atletico Madrid glæde sig over et point på kontoen i kampen om UEFA Cup-pladserne, mens Real Madrid kan se deres forsøg på at hente FC Barcelona udskudt i endnu flere uger, da catalanerne vandt sikkert 2-0 i deres kamp mod Athletic Bilbao.